Nieuwsbrief oktober

“You’ll never change your life until you change something you do daily.” Dat is het uitgangspunt van de nieuwe Goed Gevoel die in 2019 gelanceerd wordt.
Lees meer

nieuwsbrief juni

De nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt zijn er! We maken je met een handig filmpje wegwijs in de nieuwe CIM methodologie en geven je de resultaten van onze radiomerken mee.
Lees meer

nieuwsbrief mei

We kijken met zijn allen massaal naar online video. Maar 83 % van die video’s is nog steeds tv-gerelateerd, zo blijkt uit een recente studie van het CIM. Hoe we daarop inspelen bij VTM.be? Dat ontdek je hier.
Lees meer

nieuwsbrief april

Het online videoreclame aanbod van MEDIALAAN – de Persgroep Advertising kreeg de voorbije maanden een facelift! Zo gaan we volop voor transparantie, leggen we de lat hoger met Moat en kan je vanaf nu kiezen voor uitkijkgarantie van je video’s.
Lees meer

nieuwsbrief maart

Video? Dat is booming bussiness! Hoe je ermee aan de slag kan, tonen we je in deze nieuwsbrief. Ook analyseerden we de waarde van emotie en rationele elementen in je campagnes. Tot slot geven we je de MEDIALAAN kijkcijfers van februari mee en ontdek je de topspots van 2017.
Lees meer